Sadama kossutiim jäi pooletuhandese fänniarmee ees vanale konkurendile alla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Statistika järgi oli saalis 448 silmapaari. 
Statistika järgi oli saalis 448 silmapaari. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond sai Eesti–Läti ühisliigas viienda järjestikuse kaotuse, kui koduväljakul jäädi 66:81 alla Rapla Avis Utilitasele.

Gert Kullamäe ja Martin Müürsepa juhendataval satsil läks avaveerand lörri (15:27), ent poolajapausiks võideldi mängu tagasi (34:36). Teisel poolajal jätkus võrdsete heitlus ja enne viimast veerandaega oli tabool külaliste 53:49 eduseis. Rapla tegi sotid selgeks viimase neljandiku alguses, kui nelja minutiga spurditi 12:3.

Pärnu jäi alla visketabavusega: kui meie meeste protsent oli 35, siis vastastel 46. 20 vabaviskest tabati vaid üheksa (45%).

Viis kolmest tabanud Robert Valge oli 18 punktiga pärnakate resultatiivseim. Mihkel Kirves lisas 14 silma ja 11 lauapalli. Rapla eest oli üleplatsimees Kendall Stephens, kes kogus 19 punkti. 

Kui pärnakad alustasid ühisliigat kolme võiduga, on sellele järgnenud viis kaotust. 16 meeskonna seas ollakse kümnendad. Raplal on kuus võitu ja neli kaotust, mis annab seitsmenda positsiooni. 

Sadam tuleb uuesti platsile esmaspäeval kodusaalis, kui karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises madistatakse Tartuga. Avamatš kaotati seitsmega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles