Autos uimasteid vedanud naine mõisteti tingimisi vangi

Copy
Augustis Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel peatatud autos olnud noorel naisel oli käekotis suur kogus uimasteid. Foto on illustreeriv.
Augustis Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel peatatud autos olnud noorel naisel oli käekotis suur kogus uimasteid. Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Pärnu maakohus karistas tingimisi vangistusega noort naist, kes suvel jäi Raplamaal politseile vahele, kui vedas autos Pärnust hangitud uimasteid.

Kohus tunnistas 18aastase Kaisa kokkuleppemenetluse tulemusena süüdi suures koguses narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises ja karistas teda aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega tingimisi kolmeaastase katseajaga. Samuti peab ta riigituludesse menetluskuluna maksma kokku 2656 eurot, millest 924 eurot on ekspertiiside kulu, 97 eurot määratud kaitsja tasu ja 1635 eurot sundraha.

Politsei pidas 24. augustil Raplamaal Märjamaa vallas Päärdu külas Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 82. kilomeetril kinni sõiduauto BMW, mille juhi kõrvalistmel istus Kaisa. Tema käekotist avastas politsei suures koguses uimasteid, milleks olid psilotsiini/psilotsübiini sisaldavad seened, ligikaudu 20 grammi kanepit ja 22 ecstasy- (MDMA)tabletti. Naine hankis need Pärnust eeluurimisel tuvastamata isikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles