580 pealtvaatajat nägid spordihallis kahetunnist kossutrillerit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Suvepealinna spordihallis oli üle poole tuhande fänni.
Suvepealinna spordihallis oli üle poole tuhande fänni. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond lõpetas aasta kaotusega, kui jäi Eesti-Läti ühisliigas koduväljakul TalTechile alla 78:83.

Gert Kullamäe hoolealused andsid kohe alguses initsiatiivi pealinlastele ja kaotasid avaveerandi 15:20. Teisel perioodil venis vahe kiiresti kahekohaliseks, ent Sadam tuli mängu tagasi ja poolajapausile suunduti seisult 37:37.

Kolmandal veerandil käidi taas ühte sammu ja enne otsustavat kümmet minutit säras tablool TalTechi eduseis 58:55. Pärnakatel libises mäng käest neli minutit enne matši lõppu, kui pealinlased haarasid Toomas Raadiku korvidest kümnepunktise edu. Ehkki viimasel minutil tuldi veel nelja punkti kaugusele, polnud kaotusest pääsu. Põnev matš 580 pealtvaataja ees venis täpselt kahe tunni pikkuseks.

Sadama eest kogus neli meest kahekohalise punktisumma: Tadas Pažera viskas 20, Mihkel Kirves 15, Robert Valge 14 ja Isaiah Hart 13 silma. TalTechist oli üleplatsimees Oliver Metsalu, kes kogus 24 punkti ja 11 lauapalli.

Pärnul on nüüd seitse võitu ja seitse kaotust, mis 16 tiimi konkurentsis annab kaheksanda koha. TalTech on nelja võidu ja kümne kaotusega 13. Sadama järgmine matš tuleb 7. jaanuaril, kui külla sõidetakse BC Kalev/Cramole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles