Varastati kitarr, suusad ja rõduuks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu politseiosakond teatas kümnest nädalavahetusel registreeritud varguse juhtumist.


Reedel kell 10.20 varastas 17aastane noormees Pärnus Mai tänava kauplusest kümme pakki kohvi, kuid kaupluse töötaja pidas ta kinni ja andis üle politseile.



Ööl vastu reedet on Pärnus Turba tänaval sisse tungitud autoremonditöökotta ja varastatud tööriistu. Kahju on avaldaja hinnangul 13 800 krooni.   



Reedel kella 12.28 ja 13.45 vahel on Paikuse vallas Seljametsa külas varastatud kaks ventilaatori südamikku ja plekki. Kahju on avaldaja hinnangul 1300 krooni.



Reedel kella 14.10 ajal varastas 17aastane noormees Pärnus Laial tänaval asuva kaubanduskeskuse korjanduskarbist sularaha, kuid ta peeti kinni ja anti üle politseile.



15. ja 30. jaanuari vahel on Pärnus Kooli tänaval asuvas parklas sisse tungitud sõiduautosse Audi 100 ja varastatud helitehnikat. Kahju on avaldaja hinnangul 18 200 krooni.   



Laupäeval kell 2.40 on Pärnus Kakuami tänaval sisse tungitud asutuse kontoriruumi, kust varastati sülearvuti koos tarvikutega. Avaldaja hinnangul tekitati kahju 50 500 krooni.



Ööl vastu laupäeva on Pärnus Lääne tänaval sisse tungitud sõiduautosse Mitsubishi Lancer, kust on varastatud võimendi. Kahju on avaldaja hinnangul 2000 krooni.



Reede õhtul varastati Pärnus Mere puiesteel asuvas lõbustusasutuses kitarrikott koos selles olnud esemetega.  Avaldaja hinnangul on kahju 14 600 krooni.



Laupäeval kella 3 ja 5 vahel tungiti sisse Saarde vallas Tali külas korterisse ning varastati rõduuks. Kahju on selgitamisel.



Ajavahemikul teisipäevast pühapäevani on Pärnus Suur-Sepa tänaval sisse murtud keldriboksi, kust varastati suusakomplekt koos suusasaabastega ning arvuti. Kahju on avaldaja hinnangul 8500 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles