VIDEO ⟩ Vigastustont räsis sõprusmängus Vapruse ridu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Vapruse väravavaht Ott Nõmm (vasakul) lahkus platsilt longates.
Pärnu Vapruse väravavaht Ott Nõmm (vasakul) lahkus platsilt longates. Foto: Elin Hein

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond jäi hooajaeelse Taliturniiri teises matšis 0:2 alla Tallinna Kalevile.

Tallinnas jalgpalliliidu sisehallis avati skoor 17. minutil, kui pärnakad ei suutnud karistusalas mänguvahendit klaarida ja vanameister Ats Purje rammis palli viielt meetrilt võrku. 45 pealtvaatajat nägid teist ja viimast väravat 31. minutil, kui kalevlaste ründaja Ramol Sillamaa trikitas kaitsjatest mööda ja tõstis palli üle Vapruse puurivahi.

Skoor skooriks. Palju hullem oli tõsiasi, et sõprusmatšis pidi kolm pärnakat juba avapoolajal vigastuse tõttu platsilt lahkuma: 18. minutil jäi mäng pooleli Markus Miiteril, 31. Aleksandr Šurõginil ja 35. põhiväravavahil Ott Nõmmel.

 

Vapruse peatreener Igor Prins andis mänguaega kõigile 18 pallurile: algkoosseisus alustasid Ott Nõmm, Matthias Limberg, Markus Miiter, Raul Tääker, Kristofer Põldme, Mathias Villota, Aleksandr Šurõgin, Joonas Sild, Robin Limberg, Ranet Ristikivi ja Reno Mark. Vahetusest sekkusid Hendrik Vainu, Ronaldo Tiismaa, Romet Nigula, Kristjan Kask, Robin Mõtt, Reimo Madissoo ja Uku Kõrre. 

Vaprad Karud kaotasid esimeses matšis 1:2 Harju Laagrile. Uuesti tulevad nad platsile järgmisel laupäeval, minnes vastamisi Tallinna Legioniga. Taliturniiril turniiritabelit ei peeta ja võitjat ei selgitata. Punktide peale hakatakse meistriliigas mängima märtsi alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles