Helga Matvere pälvis tänukirja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helga Matvere.
Helga Matvere. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon andis tänukirja pikaajalise ja tulemusliku töö eest Pärnu maavalitsuse sotsiaalhoolekande peaspetsialistile Helga Matverele.

Tänukiri anti üle eile, rahvusvahelisel sotsiaaltöö päeval Jõhvi kontserdimajas toimunud pidulikul sündmusel.

Helga Matvere on Pärnu maavalitsuse sotsiaalhoolekande valdkonnas töötanud alates 1992. aasta 1. maist. Tänavu täitub töötamisest sel alal 20 aastat.

Tema töö fookuses on olnud läbi aastate eakad ja puudega inimesed, viimastel aastatel ka lapsed. Helga on aidanud kaasa Pärnumaa erihoolekande teenuste arengule ja järelevalve kvaliteedile, eriti suur on olnud tema panus Pärnumaa abivajajatele tehniliste abivahendite soodustingimustel müümise ja laenutamise korraldamisel.

Helga on löönud kaasa rahvusvaheliste eakate ja puuetega inimeste maakondlike päevade tähistamise algatamisel ja korraldamisel, mida Pärnumaal on läbi viidud üle tosina korra. Sellele on lisandunud puuetega inimeste festival-mess, mida sel aastal plaanitakse korraldada juba kolmandat korda.

Helga on aastaid osalenud nii Pärnumaa puuetega inimeste koja kui maakondlike ja vabariiklike komisjonide, nõukogude, hoolekogude ja töögruppide tegevuses. Tema ülesanne on olnud omavalitsuste sotsiaaltöötajate infopäevade ja muude ürituste korraldamine, samuti vabatahtliku töö koordineerimine hoolekande valdkonnas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles