Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses kaks inimest

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tartumaal Laeva vallas juhtunud liiklusõnnetuses hukkus kaks inimest.

Politsei pressiesindaja sõnul hukkusid esialgsetel andmetel kaks inimest: ema (55) ja poeg (31). Päästjad lõikavad nüüd juba Tartus autot lahti ning kontrollivad, kas autorusudes võib olla veel mõni inimene.

Tartu Postimehe reporter rääkis õnnetuskohalt, et avarii juhtus Laevast paar kilomeetrit Tallinna poole enne Siniküla ristmikku. Politsei suunas autoliikluse Tallinna-Tartu maanteelt läbi Laeva küla.

Prügikonteinereid vedanud veoautoga Scania põrkas kokku musta värvi Volkswagen Passat, mis teadmata põhjustel kaldus vastassuunavööndisse.

Laupkokkupõrkes hukkusid sõiduautos olnud inimesed, kes esialgsetel andmetel olid lähisugulased ja Tartu elanikud.

Politsei kontrollis veoki kiirust, mis õnnetuse ajal oli väidetavalt umbes 85 km/h ehk lubatud piires. Kinnitamata andmetel vastas ka sõiduauto kiirus lubatule.

Õnnetust nägid pealt mitmed sõiduauto taga sõitnud masinates olnud inimesed ja politsei on nendega vestelnud.

Teeolud olid õnnetuskohal ideaalsed: maantee oli kuiv ja päike paistis.

Seoses liiklusavariiga on Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee Tartu maakonnas km. 158 Laeva vallas Siniküla küla ja Valmaotsa vahel liiklus häiritud. Soovituslik ümbersõit Laeva asula kaudu. Päästjad jäid pärast avariiliste sõidukite teisaldamist puhastama teed mahavoolanud määrdeainetest ja autodetailidest.

Kell 14.15 teatas maanteeinfokeskus, et liiklus Tallinna-Tartu maanteel Siniküla ja Valmaotsa vahel on taastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles