Facebook aitas kaotatud asjad kätte saada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva ennelõunal Pärnu kesklinnas autost sõidu ajal välja kukkunud fotokoti kaotanud visuaalkunstnik Haide Rannakivi sai selle suhtlusvõrgustiku Facebook abil eile hommikul tagasi.

Rannakivi kott läks kaduma pühapäeval kella 11.30 paiku, kui ta Uus-Saugast kesklinna sõitis. “Oli võõras auto ja see oli maast laeni asju täis. Ilmselt sai pakiruum lohakalt suletud ja seal olnud asjad pressisid selle lahti ning fotokott, milles olid Canoni profikaamera, kaks objektiivi, välklamp ja arvuti, kukkus sõidu pealt välja,“ seletas kunstnik.

Autost pudenenud kotti märkas bussi peale läinud koolitüdruk, kes andis selle bussijuht Neeme Teearu kätte, kes omakorda toimetas leiu Cargobussi pakihoidu.

Et Rannakivi palus koti leidmisel abi ajakirjanduse kaudu ja suhtlusportaalis Facebook, sai Cargobusi töötaja Leia Laas õhtul suhtlusportaalis kunstnikuga kontakti ja järgmisel hommikul andis tema kolleeg Helje Peeterson kadunud fotovarustuse õnnelikule omanikule tagasi.

“Tahaks kiita nende inimeste headust, mis vahel tundub väga haruldane,“ ütles Rannakivi. “Suur tänu neile.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles