Algas registreerimine võidupüha maratonile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Võidupüha maratonil jookstakse 22. juunil Torist Pärnusse.
Pärnumaa Võidupüha maratonil jookstakse 22. juunil Torist Pärnusse. Foto: promo

Alates tänasest on spordisõpradel võimalik end registreerida Pärnumaa Võidupüha maratonile.

Start maratonijooksule antakse 22. juunil kell 13 Torist Eesti sõjameeste mälestuskiriku juurest. Täispika maratoni kõrval on distantsivalikus ka poolmaraton, mis saab alguse Reiu puhkeküla juurest.

Mõlemad jooksudistantsid kulmineeruvad finišiga Pärnus Rüütli platsil.  

Pärnumaa võidupüha maratoni üks eesmärk on iidse maratonijooksu ja võidutule toomise legendi kaudu jutustada lugu Vabadussõjas iseseisvuse saavutanud Eesti riigist. Samuti soovivad korraldajad taastada Pärnumaa maratonijooksu traditsioonid.

Distants viib jooksjad läbi Eesti vanimast inimasulast Pulli külast, ületab Reiu-Raeküla terviseraja silla, läbib Pärnu Vallikääru ja Tallinna värava.

Maratonile saab end kirja panna 20. juunini Port Arturi kaubanduskeskuse infopunktis ja Pärnu Kahe Silla klubi kodulehel.

Võistluspäeval saab jooksule registreerida ka maratoni stardipaigas Toris ja poolmaratoni stardis Reiu puhkekeskuse juures.

Maratoni organiseerib Pärnumaa spordiliit koostöös Pärnu maavalitsuse, maakonna omavalitsuste, mitme mittetulundusühenduse ja avaliku sektori asutusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles