Kroonikeskus alustab uuenemist

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonikeskuse remonditööd algavad mõne nädala pärast.
Kroonikeskuse remonditööd algavad mõne nädala pärast. Foto: Arvet Mägi

Kroonikeskuses algavad peagi suured renoveerimistööd, suurimaks muudatuseks saab maaaluse parkla sissesõidu kolimine teise kohta.



Kroonikeskuse renoveerimistööd peaksid Kroonikeskus OÜ juhatuse liikme Elmo Ehrlichi sõnul algama mõne nädala pärast ja kavas on teha hoonele uus fassaad, panna uued põrandad ja tuua lagesid allapoole.

“Maja peaks saama täiesti uue ilme,” lausus Ehrlich.

Ilmselt saab kõige suuremaks muudatuseks aga see, et autode sissesõit maaalusesse parklasse kolib maja teise otsa ehk Võidu tänava poole. ­Ehr­lichi sõnul peaks see muutma liikluse sujuvamaks ja mugavamaks.

Maaalusesse parklasse sissesõidu asukoha muutuse tingib seegi, et järgmisel aastal on omanikel kavas Kroonikeskusele Võidu tänava poolsesse otsa veel üks juurdeehitis teha ja ka selle alla ehitatakse parkla.

Kolmekorruselisse juurdeehitisse tuleb Ehrlichi sõnul umbes 3000 ruutmeetrit müügipinda. “Et ehituseni on veel aega, ei ole me kellegagi läbirääkimisi pidanud,” lausus Elmo Ehrlich võimalike uute rentnike kohta.

Krooni Selveri juhataja Helgi Aver sõnas, et temani täpsed remondiplaanid veel jõudnud ei ole ja sestap ei oska ta öelda, kui palju remont nende kaupluse tegemisi segama võib hakata.

“Aga kui ehitustöid tehakse, on see klientidele kindlasti ebamugav,” ütles Aver, kelle sõnul tuleb ehitamist nii korraldada, et see kaupluste tööd kõige vähem häiriks.

“Loomulikult püüame kliente ja kauplejaid võimalikult vähe segada ja suurema osa tööst näiteks öösiti ära teha, aga teatud määral segavad tööd kindlasti,” rääkis Elmo Ehrlich. “Aga eks uuendused korvavad rentnikele ajutised ebamugavused kuhjaga,” lootis mees.

Rakvere Kroonikeskus avati 2002. aasta sügisel, toona oli majas umbes 7500 ruutmeetrit kaubanduspinda. Esimene juurdeehitis valmis 2005. aastal ja teine juurdeehitis 2008. aastal, nendega kokku on müügi- ja büroopinda juba ligi kaks korda algsest rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles