Sangpommitõstjad võitsid kulda, hõbedat ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Sangpommi rebimise Eesti meistrivõistlustel Järva-Jaanis selgitati medalivõitjad kuues noorte ja kaheksas täiskasvanute kaalukategoorias.

Pärnumaa sportlastest võitsid noortemeistri tiitli Rando Mets, Jan-Erik Vahter, Matis Uustalu, Ado Mets ja Nele Saks. Hõbemedali said Ragnar Kaelep, Koit Kahro, Erko Teor ja Liis Palits ning pronksi pälvisid Anthi Veelaid, Tõnis Avamere ja Brigitta Kaelep.

Naiste konkurentsis võistlesid Siiri Univer (pildil), Malle Tiko ja Aive Vahter kulla vääriliselt ning Ülle Miilile kuulus hõbedane medal.

Meestest tõusid oma kehakaalus esimesele pjedestaaliastmele Hannes Maal ja Valdi Killing, teiseks tulid Kaupo Koovit ja Illar Bergnmann ning kolmanda koha sai Madis Tähiste. Seenioridest oli meie parim Toivo Põldur, kes võitis nooremate veteranide grupis pronksmedali. Kokku osales meistrivõistlustel 48 sportlast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles