Pärnus avatakse uus postkontor

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Urmas Luik

Eesti Post avab reedel Pärnus Kaubamajaks uue postikontori ja Port Arturis asunud postkontor kolib uutesse ruumidesse.

„Pärnus avame juba kolmanda postkontori kaubanduskeskuses. Uue kontori lahtiolekuaeg on pikem, kui seni teistes postkontorites on olnud,“ rääkis muudatustest piirkondliku postkontori juhataja Sulu Pärnat.

„Veel on muudatusi Port Arturi postkontori töös, mis nüüdsest asub uutes ruumides, DeLange majas Hommiku 4. Selle kontori nimeks sai Pärnu postkontor,“ lisas Pärnat. Tema sõnul on uudseks lahenduseks eraldiseisev teeninduslett, kus teenindatakse vaid ärikliente, kes saavad sealt mugavalt ja kiiresti saadetisi edastada.

Pärnu postkontoris pakutakse peale traditsiooniliste postiteenuste Iizi kindlustusmaakleri vahendusel liiklus- ja reisikindlustust, müüakse harrastuskalapüügi õigust, osutatakse pangateenuseid koostöös SEBiga.

Juba mõnda aega pakub Eesti Post klientidele Eesti-sisest kiirrahakaardi teenust, kus raha jõuab postkontorist postkontorisse mõne minutiga. See on raha edastamise võimalus klientidele, kellel puudub pangakonto või sularaha väljavõtmise võimalus kohalikus asulas.

Pärnus asub nüüd kokku neli postkontorit. Peale mainitute veel Karja tänaval asuv Lepa postkontor ja Ülejõe Selveris Ülejõe postkontor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles