Pärnus avab uksed uus tennisehall

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuaris sai avatav tennisehall uudse tervisesõbraliku põrandakatte.
Jaanuaris sai avatav tennisehall uudse tervisesõbraliku põrandakatte. Foto: Ants Liigus

Tammsaare puiesteel asuva Pärnu tennisekeskuse viiendaks aastapäevaks valminud uus, ligikaudu 10 miljonit krooni maksev ja 1400 ruutmeetri suurune Merehall avatakse homme kell 16.


“Pidulikule lindilõikamisele on lubanud tulla Evelin Ilves, Eesti tenniseliidu president Urmas Sõõrumaa ja Pärnu linnapea Mart Viisitamm,” ütles tennisekeskuse direktor Tiina Post. “Uues hallis on kaks tervisesõbraliku vaipkattega tenniseväljakut. Nüüd on meil kokku kuus sise- ja kuus välisväljakut, kus pidevalt mängib üle paarisaja lapse ja sadakond täiskasvanut.”



Kaks tundi pärast Merehalli avamist jätkuvad tennisekeskuse neljal väljakul täna alanud Eesti GP-turniiri mängud meeste ja paaride poolfinaalidega.



Turniiri peakohtunik Raul Kukk ütles, et kuigi Eesti esinumbreid Pärnus mängimas ei näe, tõotab võistlus tulla huvitav.



“Pärnust tuule tiibadesse saanud Mait Künnap ravib haigust ja ligi tosin mängijat on praegu Eestist ära,” rääkis Kukk. “Usun, et meestest on favoriidid Vladimir Ivanov ja Tanel Luka ning naistest Liina Suurvarik ja Julia Matojan.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles