Sütevaka sisustab Euroopa päeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 9. mai keskpäeval algab Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Europe Directi teabevõrgu koostöös seminar Euroopa päeva tähistamiseks, päev kannab pealkirja “Noorus pole vabandus”.

„Päeva eesmärk on pöörata tähelepanu inimestele enda ümber, kogukonnale ja sellele, mida igaüks saab teha, et maailm oleks pisut parem paik,“ tutvustas humanitaargümnaasiumi huvijuht Heidi Taal.

Euroopa päeval räägib Heateo SA juhataja Mart Kuusk teemal “Mis teeb inimese õnnelikuks? Mida teeb Heateo SA?”.

Toidupanga kommunikatsioonijuht Nele Hendrikson jagab toidupanga ja „Teeme ära!“ talgupäeva assistent Mariliis Tago “Teeme ära!“ kogemusi.

Pärnumaa igast gümnaasiumist on seminarile oodatud neljaliikmeline esindus. Õpilased esitlevad oma kodutöid elukvaliteeti määravatest teguritest ja teevad grupitööd. Päeva juhib Sütevaka filosoofiaõpetaja Risto Tamm. Seminari toetab Euroopa Komisjon.

Kell 18 saab Sütevakas osaleda salongiõhtul. Õhtu esimeses osas on kontsert sarjast „Klassikaraadio tuleb külla“, kus astuvad üles Johan Randvere (klaver), Marike Kruup (viiul) ja Marten Altrov (klarnet).

Kontserdi teises osas esinevad Pärnu muusikakooli rütmimuusikaosakonna lõpetajad Lisanna Laanela (basskitarr), Aleksander Seeman (kitarr) ja Emil Erastus (basskitarr). Kontsert on huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles