Valga neiu võitleb supermodelli tiitli eest

Andre Hanimägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Karuse
Ester Karuse Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga tüdruk Ester Karuse, kes homme toimuva Kristiine supermodelli võistluse finaali jõudis, hindab enda sõnul konkursi juures eelkõige kogemusi.

Kogemus sarnase ettevõtmisega on Karusel varasemast juba olemas: eelmise aasta sügisel valiti ta Weekendi kalendritüdrukuks.

Kui algas Kristiine supermodelli konkurss, otsustas ta, et võtab samuti osa. «Kuigi ma ei teadnud, et ka see tuleb rahvahääletusega,» rääkis ta. Ühelt poolt on see tüdruku sõnul ka paras jama, sest ta tunneb, et peab kutsuma oma sõpru ja tuttavaid muudkui hääletama.

Osalt on Karuse juba finaali pääsemisega oma eesmärgi täitnud. «Saan osaleda Kristiine täismaja üritusel ning see on juba omaette kogemus,» rääkis ta. Võit oleks aga muidugi veelgi toredam. Sellega kaasneb leping modelliagentuuriga, kuid mis veelgi olulisem – saab aastaks Kristiine reklaaminäoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles