Tõelist suvesooja lubatakse juba järgmiseks nädalaks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õitsvad võililled
Õitsvad võililled Foto: Mihkel Maripuu

Rahvusvaheliste ilmaportaalide kohaselt võib järgmisel nädalal mõnel pool Eestis tulla kuni 27 kraadi sooja.

Sellist leitsakut saavad ilmaennustuse kohaselt nautida piirilinna Narva elaniku kolmapäeva pärastlõunal. Neljapäevaks lubatakse narvalastele 26 kraadi sooja.

Ka Pärnus võib järgmise nädala neljapäeval termomeetrinäit tõusta 27 kraadini. Tartlastel tuleb järgmise nädala keskpaigas leppida 26 soojakraadiga. Teistel päevadel tuleb leppida paarikümnekraadise päevasoojaga.

Portaal Gismeteo on soojakraade lubades mõneti  tagasihoidlikum, kuid pärnakatele lubatakse järgmise nädala keskel 25kraadist sooja. Tõeline kuumus peaks selle portaali andmetel Tartusse jõudma nädala pärast, kui sooja lubatakse 27 kraadi, järgmistel päevadel on kraad või paar jahedam.

Tallinlastele ei luba suurt kuumust kumbki ilmaportaal ning pealinlastel tuleb leppida paarikümne soojakraadiga. Ka Narva suur suvesoe selle portaaliandmetel ei jõua.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles