Viking Lotto jackpoti võitis Pärnumaa mees

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomasin. Foto on illustreeriv.
Lotomasin. Foto on illustreeriv. Foto: KAJA-KADI SEPP/EMF

Mai alguses Viking Lottoga rohkem kui 585 227 euro võitjaks osutus Pärnumaal elav mees, kes käis sel nädalal Eesti Lotos oma võitu vormistamas.

Internetist võidupileti ostnud 30. aastates Pärnumaalt pärit mees rääkis, et ostab igal nädalal ühe Viking Lotto, ühe Bingo Loto ja ühe Keno Loto pileti ning pärast suurvõitu ka ühe Eurojackpoti pileti, vahendas Eesti Loto pressiesindaja.

Võitja sõnutsi on viimastel kuudel loosiõnn talle naeratanud, näiteks on ta väiksemaid võite saanud ka Bingo Lotoga.

Võidust sai mees teada, kui Eesti Lotost talle helistati ja võidust teavitati. Sellel hetkel mees oma võitu uskuda ei suutnud ja suuremaid emotsioone ei tekkinud. Hiljem Eesti Loto kodulehelt võidule kinnituse saanuna oli rõõm loomulikult suur.

Üürikorteris elava pere unistus oli kokku saada rahasumma oma kodu soetamiseks. Kui mees naisele helistas ja teavitas, et nüüd võib maja ostma hakata, oli naise rõõm ülisuur ning esimene reaktsioon võidusummat kuuldes oli: “Ma ju nii palju isegi ei soovinud!” Nüüd ongi plaanis võidusumma eest esimesena teoks teha oma pikaaegsed unistused – osta maja, uus auto ja ATV.

Viimati võideti Viking Lotto jackpot Eestis alles 14. märtsil, kui üks Eesti lotomängija võitis pool Viking Lotto jackpot'ist summas 733 813 eurot ehk üle 11,4 miljoni Eesti krooni. Tegemist on siiani Eesti kõige suurema lotovõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles