Nokia E52-l on ka varem ülekuumenemisega seonduvaid probleeme täheldatud

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia E52.
Nokia E52. Foto: blog.dk.sg

Kuigi Nokia Eesti esinduse väitel pole Pärnu Vee juhi käes plahvatanud telefoni mudeliga varem probleeme esinenud, võib Nokia rahvusvahelise klienditoe foorumist leida mitmeid E52 ülekuumenemisega seonduvaid postitusi.

Nokia Eesti tehnilise toe infotelefonist öeldi E24-le, et Pärnu Vee juhi Garri Suuki käes plahvatanud Nokia mudeliga E52 pole Eestis varem probleeme olnud ning kuigi sama tüüpi telefonide kasutamisel on aku kuumenemist esinenud, on see jäänud ikkagi normide piiridesse.

Samas on Nokia rahvusvahelise klienditoe foorumis mitme kasutaja poolt kurdetud antud mudeli ülekuumenemise üle, eriti suvisel ajal.

Tehnilise Järelevalve Ameti avalike suhete peaspetsialisti Anu Võlma sõnul pole nende teada mobiiltelefoni plahvatamise juhtumeid Eestis varem olnud.

«Toote ohutuse ja nõuetele vastavuse eest vastutab tootja, kes peab järgima üldise toote ohutuse direktiivi nõudeid. Ohutust ja kasutuskindlust silmas pidades on mobiiltelefonide tootjad juhtinud tähelepanu sellele, et kasutataks kindlasti originaalakusid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles