Umbid lõpetasid maailmameistrivõistlused 29. kohaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marjaliisa ja Elise Umb.
Marjaliisa ja Elise Umb. Foto: Ott Kallas

Hispaanias Barcelonas lõppesid täna 470 klassi maailmameistrivõistlused. Marjaliisa ja Elise Umb lõpetasid regati 29. kohaga. Sel korral jäi neidudel olümpiapilet saamata.

Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) tegid finaalseerias hõbegrupis purjetades päris head sõitu, kogudes teiste heade kohtade seas kaks sõiduvõitu. 

MM-il jagati välja viimased viis vaba naiste 470 klassi Londoni Olümpiamängude riigikohta. Kuna kuldgruppi meie paatkond ei mahtunud, siis kvalifikatsiooni lõppedes luhtus meie neidude jaoks ka unistus Londoni olümpiaregatist. Kuldgruppi mahtus kohataotlejaid maid kuus ning viimase riigina pääses MM-i tulemuste põhjal olümpiaregatile Austria paatkond.

Maailmameistriks krooniti britid Hannah Mills – Saskia Clark. Hõbeda võtsid prantslannad Camille Lecointre – Mathilde Geron ning pronksi vääriliselt seilasid hollandlannad Lisa Westerhof – Lobke Berkhout.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles