Mopeedi kindlustamine paneb kukalt kratsima

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates juulist tohib sõita ainult sellise mopeediga, mis on maanteeametis arvele võetud, makstud sõiduki registreerimise ja numbri väljastamise riigilõiv ning tasutud ka liikluskindlustuse eest.
Alates juulist tohib sõita ainult sellise mopeediga, mis on maanteeametis arvele võetud, makstud sõiduki registreerimise ja numbri väljastamise riigilõiv ning tasutud ka liikluskindlustuse eest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui seni on säärevääristajana tuntud sõiduriist olnud odav võimalus jalavaeva vähendada, siis kohustuslikuks saav liikluskindlustus teeb sellesse oma korrektiivid.

Juulist alates peab mopeed olema maanteeametis registreeritud ja kasutuses oleva aja eest on vaja tasuda liikluskindlustus — olgu siis tegu äsja poest ostetud särava pilliga või sügavast Vene ajast pärit muuseumihõngulise punnvõrriga.

Copy
Tagasi üles