Lonkav Konn alustab rokiga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Belka.
The Belka. Foto: promo

Reedel korraldab hooaja avapeo Pärnu ranna rajoonis asuv pubi Lonkav Konn, kui lavalaudadele astuvad suvepealinna rokipundid The Belka (pildil) ja Sibyl Vane.

Õhtu peaesineja The Belka astus kodulinnas viimati üles jaanuari lõpus.

“Tõesti, on kuidagi nii läinud, et me pole Pärnus vahepeal esinema trehvanud, seda enam on hea meel suve algust tähistada ühe korraliku mölluga,” nentis bändi liider Ivo “Belka” Orav, kelle sõnade kohaselt kannab ansambel reedel ette kogu oma loomingu paremiku.

Hiljuti Läti plaadifirmaga plaadistuslepingu sõlminud Sibyl Vane’il on aga väga kiire aeg.

“Sibyl Vane astus Pärnus üles viimati eelmise aasta lõpus, kui tasuta tänukontserdiga tähistati noortebändi tiitli võitu,” rääkis bändi bassist Heiko Leesment. “Vahepeal oleme end tutvustanud teistes Eesti linnades ja põiganud välismaalegi, seega pole väga olnudki aega ega võimalust siin esineda. Seda enam on see kontsert meile väga oluline.”

Lonkavasse Konna on oodata kontserte edaspidigi.

“Kõrtsi suvine ja sügisene programm sisaldab, võrreldes varasemaga, kindlasti rohkem elavat muusikat,” lubas juhataja Rauno Mesipuu. “Pealegi aitavad bändid taaselustada selle maja muusikaelust pulbitsevat ajalugu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles