Ringkonnakohus jättis mehe joomakaaslase tapmises süüdi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna ringkonnakohus jättis muutmata Pärnu maakohtu otsuse mõista mees joomakaaslase tapmise eest pikaks ajaks vangi.

Ringkonnakohus jättis Uno Palmsaare apellatsioonkaebuse rahuldamata ja Pärnu maakohtu otsuse muutmata, ütles Tallinna ringkonnakohtu pressiesindaja.

Palmsaare kaitsja taotles apellatsioonkaebustes Pärnu maakohtu otsuse tühistamist täies ulatuses ning oma kaitsealuse suhtes õigeksmõistva otsuse langetamist.

Pärnu maakohus mõistis 7. veebruaril Palmsaare süüdi tapmises ja määras talle kaheksa-aastase vangistuse. Palmsaar end kohtus süüdi ei tunnistanud.

Süüdistuse kohaselt lõi alkolholijoobes Palmsaar mullu 30. ja 31. jaanuari vahel täpsustamata ajal oma elukohas Pärnu maakonnas tal külas viibinud samuti alkoholijoobes ohvrit täpselt tuvastamata arv kordi, kuid vähemalt kolmel korral noaga rindkere, käte ja jalgade piirkonda.

Rindkere torke-lõikehaava tagajärjel, mis tungis kõhuõõnde koos kõhukelme, maksa ja aordi vigastusega, tekkis ohvril sisemisest verejooksust äge verekaotus ja ta suri sündmuskohal. Seejärel, jättes inimesele kehavigastuste tekitamisest teavitamata nii kiirabi kui ka politsei, jättis Palmsaar pussitatu oma elukohas kööki lamama ja heitis ise teise tuppa magama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles