Soe ilm pani Pärnu ranna kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kogunes hulga rõõmsaid inimesi Pärnu randa heategevuslikule zumba-peole.
Laupäeval kogunes hulga rõõmsaid inimesi Pärnu randa heategevuslikule zumba-peole. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetuse suvesoe pani kihama Pärnu plaaži, kus tipphetkel peesitas 16 000 inimest, kes said osa nii lohesurfivõistlusest “Aloha Kite Challenge 2012” kui ranna-zumba’st.

Aloha surfiklubis toimunud lohesurfivõistlus “Aloha Kite Challenge 2012” oli ühtlasi Eesti meistrivõistluste esimene etapp. Samal ajal toimus loheharrastajatele lohekross “ION TT”, kus võisid osaleda nii algajad kui edasijõudnud.

Rajasõidu avatud klassis meeste arvestuses oli võidukas Margus Otsa. Talle järgnesid Heikki Gross ja Risto Kõrgemägi. Naiste arvestuses oli paremusjärjestus Kerli Otti, Jane Aluve ja Jana Lillemägi.

Rahvakrossis kuulutati võitjaks Heikki Kross, kes edestas Madis Kallast ja Oskars Brivkalmsi.

Laupäeval tantsiti Pärnu rannahoone ees heategevuslikul üritusel zumba’t, toetades liikumispuudega inimesi.

Ligi poolteisetunnisel tasuta peol juhendas osalejaid 16 treenerit nii Eestist kui välismaalt. Nii jagasid oma oskusi teiste seas Jorge Hinojosa Ecuadorist, Marek Tihhonov, Mariann Kilg, Elke Roosileht, Laura Orav ja Triin Feofanov.

Zumba on lõbus populaarne Ladina-Ameerika muusika järgi tehtav tantsuline fitness-programm, mida harrastab üle kümne miljoni inimese pea 110 riigis. Osalejad on põhiliselt naised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles