Suve suurim rannajalgpalliturniir toimub Pärnus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Urmas Luik

Laupäeval toimub Pärnu rannas „Monster Music Festivali“ raames Eesti suurim rannajalgpalliturniir, kus osaleb 24 võistkonda. Lisaks Eesti tiimidele võtavad turniirist osa  välisvõistkonnad Soomest ja Norrast.

Mängud peetakse Pärnu randa ehitatud neljal rannajalgpalliväljakul. Kõiki mänge saadab Sky Plus DJ-de poolt mängitav rannamuusika, vaheaegadel esinevad kaunid rannajalgpalli tüdrukud ja turniiri hoiab läbi mikrofoni kontrolli all Kaarel Kose.

Rannajalgpalli mängitakse paljajalu liival, kus mõlemas võistkonnas on väljakul korraga viis mängijat. Väravaid lüüakse palju, keskmiselt iga kahe minuti tagant, mis teeb mängu jälgimise pealtvaatajale atraktiivseks.

Lisaks rannajalgpallile peetakse maha ka atraktiivse rannaspordiala footvolley Eesti meistrivõistlused. Footvolley sarnaneb rannavõrkpallile, ainult selle vahega, et palli võib lüüa kõigi kehaosadega peale käte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles