Tuhat töötut vähem

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa.
Töötukassa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Töötukassa andmetel oli juuli viimase päeva seisuga Pärnumaal 2471 töötut, mis on aasta algusega võrreldes peaaegu tuhande võrra vähem.

Jaanuaris oli end Pärnumaal ametlikult töötuks registreerinud 3419 inimest ja see arv langes igal kuul ligikaudu saja inimese võrra, tegi siis mais pea neljasaja inimese võrra hüppe allapoole ja jätkas suvekuudel kukkumist.

Ka eelmisel aastal langes registreeritud töötute arv suve lõpuni, kuid sügisel hakkas pisut tõusma, olles aasta lõpul siiski tublisti üle tuhande inimese võrra väiksem kui aasta alguses.

Praegu on Pärnu linnas ja maakonnas töötuid enam-vähem ühepalju. Pärnus oli töötuna end kirja pannud 1416 inimest, Sindis 130, Audru vallas 133, Saarde vallas 107, Saugas 103 ja Tahkurannas 90.

Kui enamikus valdades töötute arv vähenes kuu varasemaga võrreldes, siis Lavassaares, Paikusel ja Tõstamaal hoopis kasvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles