Reena Pärnat on peale olümpiat jätkuvalt võimsas hoos

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat püstitas kolm uut rekordit.
Reena Pärnat püstitas kolm uut rekordit. Foto: Eesti Vibuliit

Pärnu vibulaskja Reena Pärnat, kes esinab Järvakandi Ilvese klubi, püstitas sel nädalavahetusel kaks uut Eesti juunioride rekordit ja osales naiskonna ridades uue Eesti rekordi püstitamises.

FITA-1 harjutuses püstitas 18aastane Pärnat kaks uut Eesti juunioride rekordit – 70 meetrit 325 silma ja FITA-1 1308 silma. Täiskasvanute rekordid jäid siiski Anneli Preimanni nimele püsima – vastavalt siis 330 ja 1318 silma.

“Enam-vähem jäin rahule.. varu jäi kindlasti sisse – 60 meetri peal näiteks 10 silma. Aga eks mul ole veel kaks-kolm võimalust sel aastal oma tulemust suurendada. Ja mul on hea meel, et uus vibu eelmisest parem on ja mulle nii hästi sobib,” kommenteeris Pärnat oma tulemust.

 Anneli Preimann (Järvakandi Ilves) lasi FITAs 1274 silma ja Laura Nurmsalu (Vana-Võidu VK/ Viljandi SK) oli 1233 silmaga kolmas.

Vihmasajus peetud naiskondade mõõduvõtmisel uuendas Järvakandi Ilvese esindus, kuhu kuulusid  Pärnat, Preimann ja Siret Luik finaalmatšis Eesti rekordit, mis on nüüdsest 210 silma (maksimum on 240 silma).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles