Sauga plaanitud veekeskus on kahe miljoniga sundmüügis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennuvälja ja Sauga jõe vahele jääv veekeskuse arendus on sundmüügis kahe miljoni krooniga.
Pärnu lennuvälja ja Sauga jõe vahele jääv veekeskuse arendus on sundmüügis kahe miljoni krooniga. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu lennuvälja ja Sauga jõe vahele jääv veekeskuse arendus on sundmüügis kahe miljoni krooniga, arenduse kodulehe andmeil on arendusse seni investeeritud ligi 35 miljonit krooni.


OÜ Restvik pakub internetis müüa pooleliolevat vee- ja vabaajakeskust Pärnu linna lähedal Sauga vallas Eametsa külas. Projekt algas 2006. aastal, valminud on detailplaneering.



Kodulehe andmeil on veekeskuse territooriumile rajatud eraldi alajaam, pumbajaam ja biopuhasti.



Ametlikest Tadaannetest selgub, et Pärnu kohtutäitur müüb kordusenampakkumisel 3,78 hektari suurusele ärimaa kinnistule kavandatud pooleliolevat vee- ja vabaajakeskust. Eametsa küla Veepargi tee 1 kinnistule on seatud kokku veidi üle seitsme miljoni kroonine hüpoteek Swedbanki kasuks.



Samuti on kordusenampakkumisel kavandatava veekeskuse kõrval asuvad ja hüpoteekidega kaaskoormatud 14 elamumaa kinnistut, millest igaühe hind jääb paarisaja tuhande krooni piiresse.



Enampakkumine toimub 31. märtsil.



Restviki juht on Krediidiinfo järgi Ilmar Laan, kes plaanis ajakirjanduse andmeil veekeskusse viia mullu lühikest aega Pärnus tegutsenud kunstliuväljakugi.



Restvik on Krediidiinfo andmetel registreeritud Orissaarde, firma enamusomanik on OÜ Prado, mille omanik on OÜ Reilen Tootmine. Reilen Tootmist juhib mitme ettevõttega seotud Marko Langund, firma on esitamata jäetud majandusaasta aruande eest saanud trahvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles