Audru ringrajal toimub esimene võistlus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne ringi jagu uut rada proovida saanud Hanno Velt ootab esimest võistlust huviga.
Mõne ringi jagu uut rada proovida saanud Hanno Velt ootab esimest võistlust huviga. Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Laupäeval ja pühapäeval toimub 3,2 kilomeetri pikkusel renoveeritud Audruringil esimese ametliku võistlusena Eesti motoringraja meistri- ja karikavõistluste etapp.

Starti on oodata hulgaliselt sõitjaid, kelle hulgas on legendaarsed motomehed Lembit Teesalu ja Peeter Koval.

Võistlusklasse on etapil üheksa. Eesti meistrivõistluste klassid on Superbike, Superstock 600 ja külgvankrid, Eesti karikavõistluste klassid aga Rookie 600, Rookie 1000 ja C-klass (hobi).

Mõne ringi jagu rada proovida saanud Superbike klassis osalev Hanno Velt ootab esimest võistlust huviga.

„Eks kõigil on väike ärevus sees, soov uut rada proovida on suur. Rada ise on väga hea, lai ja kiire. Uus rajaosa on üsna tehniline, on üks pime kurv, mis meenutab pisut Pirita rada, samuti on ühest vasakkurvist välja kiirendades selline pikk vasakkaar, kus tuleb laduda käike teisest kuuendani, ja kurvis käikude lisamine nõuab omamoodi oskust. Tegu on väga hea rajaga,“ kirjeldas Velt esimesi muljeid uuenenud rajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles