Hea õpetaja kuuga saab liituda 1. oktoobrini

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna lasteaed on üks neist haridusasutustest, mis on liitunud hea õpetaja kuuga.
Pärnu Kesklinna lasteaed on üks neist haridusasutustest, mis on liitunud hea õpetaja kuuga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kuni 1. oktoobrini on kõigil koolidel ja lasteaedadel võimalus liituda hea õpetaja kuuga, mille eesmärk on väärtustada õpetaja tööd ja öelda õpetajatele “aitäh”.

“Õpetajakuuga liitudes näitavad koolid ja lasteaiad, et nad väärtustavad õpetajaid ja kutsuvad üles ka teisi üheskoos arutlema selle elukutse olulisuse üle," sõnas hea õpetaja kuu projektijuht Siiri Evard. Tänavuse hea õpetaja kuu märksõna on koostöö – seda õpetaja, õpilase, kooli, kogukonna ja ühiskonna vahel.

Pärnust ja Pärnumaalt on hea õpetaja kuuga juba liitunud Koidula ja Ülejõe gümnaasium, täiskasvanute gümnaasium Tõstamaa keskkool, Sindi ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium, Pärnjõe, Lõpe ja Sauga põhikool, Tootsi ja Aruvälja lasteaed-algkool, Lindi lasteaed-põhikool,  Pärnu Kesklinna lasteaed ja Kilingi-Nõmme lasteaed Krõll.

Hea õpetaja kuuga saab liituda veebilehel http://www.opetajakuu.ee/, sisestades registreeruva asutuse kontaktandmed. Kõikidele liitunutele saadetakse hea õpetaja kuu sümboolikaga meened ja kampaanias “Kiida õpetajat” osalemiseks vajalikud materjalid.

Õpetajakuu veebilehe vahendusel saab end kõigi hea õpetaja kuu tegemistega kursis hoida ja registreerunud võivad sündmuste kalendri kaudu teada anda, mis nende koolis põnevat toimub. Registreerunute vahel loositakse välja üllatusi ja iga kalendrisse kantud sündmus annab ühe loosipileti.

Traditsiooniliselt tähistatakse hea õpetaja kuud oktoobris. Tänavune hea õpetaja kuu on järjekorras juba neljas. 2011. aastal liitus õpetajakuuga 321 kooli ja lasteaeda üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles