Suurbritannia suursaadik väisas ühisgümnaasiumi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia suursaadik Chris Holtby külastas Pärnu ühisgümnaasiumi.
Suurbritannia suursaadik Chris Holtby külastas Pärnu ühisgümnaasiumi. Foto: Erakogu

Reedel, 5. oktoobril külastas Pärnu ühisgümnaasiumi Ühendkuningriikide suursaadik härra Chris Holtby, kelle visiidi organiseeris ühisgümnaasiumi vilistlane, riigikogu saadik Pärnumaalt Annely Akkermann.

„Saadik kohtus ühisgümnaasiumi abiturientidega ja rääkis, millega Suurbritannia saatkond Eestis tegeleb, mida Suurbritannia eestlastele tähendab, miks Eesti on nende jaoks oluline,“ teavitas inglise keele õpetaja Anne-Maarja Tammaru.  

Õpilasi köitsid aktuaalsed teemad, nagu Suurbritannia immigratsioonipoliitika, sõjaväe kohalolek Afganistanis, Kreeka ja brittide suhtumine Euroopa Liitu.

Suursaadik Holtby sõnul on tema prioriteet saadikuna olla inimestele võimalikult lähedal, suhelda ja töötada väljaspool saatkonna seinu nii palju, kui võimalik. Vastuseks küsimusele, kuidas saadikuks saada, vastas Holtby, et peab olema haritud, avatud, väga julge suhtleja ja endasse uskuma.

Ühisgümnaasium on juba kolmas kool Pärnus, mida saadik külastas.

Hiljem kohtus Chris Holtby hotellis Strand õpetajate päeva puhul Pärnu linna ja maakonna inglise keele õpetajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles