“Paarismängu” autorid esitlesid Pärnus oma romaani

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikest kirjanikud Mart Kadastik ja Katariina Tammert kõnelesid eile Pärnus Apollo raamatupoes oma koos kirjutatud romaani saamisloost.
Ajakirjanikest kirjanikud Mart Kadastik ja Katariina Tammert kõnelesid eile Pärnus Apollo raamatupoes oma koos kirjutatud romaani saamisloost. Foto: Urmas Luik

Oma äsja ilmunud kahasse kirjutatud raamatut „Paarismäng“, mis püsib uudiskirjanduse edetabelis esikümnes, tutvustasid Pärnu Keskuse Apollo raamatupoes selle autorid Mart Kadastik ja Katariina Tammert.

Mehe ja naise koos kirjutatud raamatut pole varem Eesti kirjanduses sündinud, teadsid autorid. Välja arvatud abielupaaride, tuntud kirjanike Vladimir ja Aimee Beekmani või Lilli Prometi ja Ralf Parve reisiraamatud. Võib-olla oligi “Paarismängu” kirjutajate eesmärk olla esimesed.

„Protsess oli tore ja teistmoodi kui eelmise raamatu puhul,“ lausus Tammert, kes varem on ühe raamatu üksi üllitanud. „Kirjutamine kulges lihtsalt ja voolavalt,“ lisas ta, öeldes, et tundis just kirjutamisprotsessist heameelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles