Magusaarmastusest sündisid uued ettevõtted

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kadakasele meeldib suurte tortide kõrval teha ka pisikesi tassi- ja pulgakooke, mis kaunilt pakendatuna sobivad hästi söödavateks kingitusteks.
Kristel Kadakasele meeldib suurte tortide kõrval teha ka pisikesi tassi- ja pulgakooke, mis kaunilt pakendatuna sobivad hästi söödavateks kingitusteks. Foto: Urmas Luik

Küpsetamine võib olla mõnus hobi, kuid sellest võib saada ka sissetulekuallikas või inspiratsioon oma äri avamiseks.

“Pidu ilma koogita on lihtsalt kohtumine,” on öelnud legendaarne Ameerika telekokk Julia Child. Tõepoolest, lõhnav ahjusoe kook või uhke tort on peolaua kroon ja tänapäeval on kaupluste kondiitrilettidel leida kooke-küpsetisi igale maitsele.

Siiski tuleb tõdeda, et vahel pole värvilise poetordi maitse nii suurepärane kui välimus. Seepärast leiab üha enam tunnustamist kodukondiitrite looming, kes masstoodangu asemel üksiktellimustele keskenduvad. Nemad kehva toodangut lubada ei saa, sest pettunud inimene tagasi ei tule, rahulolev klient aga saadab torti tellima tuttavadki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles