Homme avatakse Reius terviseraja remonditud sild

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 18 avatakse pidulikult Reiu puhkekeskuse kõrval olev endine raudteesild.

“Renoveeritud silla meeleolukale ja sportlikule avamisele on oodata Paikuse ja Tahkuranna valla ning Pärnu linna esindajad,” ütles Pärnumaa spordiliidu projektijuht Vahur Mäe. “Mängib puhkpilliansambel Õnn Tuli Õuele ja seejärel antakse sümboolne start matkale distantsil Reiu puhkekeskus - Raeküla terviseraja parkla – Reiu puhkekeskus.”

Kõigile kas joostes, käies või jalgrattaga sõites matkal osalenutele antakse pidulikku sündmust tähistav märk ja pärast lõpetamist saab tasuta minna puhkekeskuse sauna.

“Lisaks loositakse osalejate vahel priipääsmeid laupäeval Pärnu spordihallis toimuvale Eesti-Hollandi võrkpallimängule ja pühapäevasele Jüri Jaansoni kahe silla jooksule,” teatas Mäe.

Värske näo saanud silla remontisid aktsiaseltsi Sa.Met meistrimehed. Suuremad tööd olid teraskonstruktsioonide puhastamine ja värvimine, tugisammaste krohvimine ja käsipuude ning pealislaudise uuendamine. Sild on ette nähtud vaid kergliikluseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles