Täiskasvanute gümnaasiumid tulevad Pärnusse seminarile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium korraldab juba neljanda seminari, kuhu kogunevad teistegi samaladsete koolide õppurid.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium korraldab juba neljanda seminari, kuhu kogunevad teistegi samaladsete koolide õppurid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu täiskasvanute gümnaasium korraldab taas üle-eestilise täiskasvanute gümnaasiumide uurimistööde ja praktiliste tööde seminari, mis on ainulaadne seda koolitüüpi ühendav ettevõtmine.

„Homme toimub järjekorras 4. seminar, mille eesmärk on mitmekesistada täiskasvanud õppijate eneseharimist ja tõsta nende motivatsiooni õppetöös osalemiseks,“ teavitas Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi projekti- ja noorsoojuht Ulla Lehtsaar.

Hommikupoolikul toimuvad õpitoad. Toomas Roolaid (Koolituslabor OÜ) korraldab avaliku esinemise õpitoa õpilastele. Katre Talviste (Kirjastus Avita / Tartu ülikool) töötuba kannab pealkirja "Uurimistöö üldhariduses: miks ja kuidas?" ja see on mõeldud õpetajatele.

Pärastlõunal saab kuulda õpilastööde ettekandeid. Pärnu täiskasvanute gümnaasiumist tulevad esitlusele Kaja Holzbergi “Riidekapi valmistamine“ (juhendaja Katrin Kobolt) ja Andrus Raudsepa “Eesti Vabariigi esimesed rahad“ (juhendaja Karin Kurvits).Oma ettekannetega astuvad üles veel Tartu, Rapla ja Tallinna Vanalinna täiskasvanute gümnaasiumi õpilased.

„Seminar toimub Pärnu keskraamatukogus, sest üritus on kasvanud aastatega nii suureks, et koolimajja enam ära ei mahu,“ ütles Lehtsaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles