Veerandfinaali avavaatus: võrkpallurid alistasid raskustega visalt võidelnud Tartu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Andris Tammela
Copy
Hindrek Pulk hiilgas taas.
Hindrek Pulk hiilgas taas. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Võrkpalli Saja liigas tehti täna algust kohamängudega ja esimeses kahe võiduni peetavas veerandfinaalmatšis sai Pärnu võrkpalliklubi raske 3:2 võidu Tartu Bigbanki meeskonna üle.

Tartus toimunud seeria avakohtumist iseloomustas mõlema meeskonna poolt play-offile iseloomulik närvilisus ja suur omavigade arv.

Esimene geim kulges pärnakate poolt vaadatuna punkt-punktilt võrdselt seisuni 16:17, siis tegid tartlased sisse kolmepunktilise vahe, hoidsid seda lõpuni ja võitsid avavaatuse 25:23.

Teises geimis pääsesid külalised 6:3 ja koguni 15:8 juhtima ja seda edu hoidsid pärnakad lõpuni. Tasuks 25:21 geimivõit.

Kolmandas geimis oli Pärnu püstihädas vastase servi vastuvõtuga. Kohe algul jäime taha 4:7. Pärnu tuli järgi 16:16 aga ilmselt rohkem tahtmist täis olnud Tartu meeskond näitas hiilgavat kaitsemängu ja võttis geimi 25:21.

Edasi pääses maksvusele Saja liiga põhiturniiri võitnud Pärnu meeskonna pikem pink ja võimsus. Pärnu võttis neljanda geimi 25:15 ja otsustava viienda 15:11.

Pärnakate poolel tegi tõelise soolo Hindrek Pulk, kes tõi üleplatsimehena 26 punkti.

Seeria korduskohtumine mängitakse juba laupäeval algusega kell 17 Pärnu spordihoones. Vajadusel on otsustav mäng pühapäeval samuti Pärnus.

Saja liiga finaalturniir toimub järgmisel nädalavahetusel Pärnu spordihoones.

Teistes Saja liiga veerandfinaalides alistas Rakvere võrkpalliklubi kodus 3:2 Tallinna Selveri. Jelgava VK Biolars oli võõrsil 3:1 üle Vilniuse Flamingo Volley-SM Taurasest ja Riia RTU/Robežsardze 3:0 samuti võõrsil Ozolnieki Poliursist.  ,

Märksõnad

Tagasi üles