Pärnu võrkpalliklubi meeskond sammus kindlalt Saja liiga finaali

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eno-Gerrit Link
Copy

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub täna kell 16 Saja liiga poolfinaalis Rakvere võrkpalliklubi meeskonnaga.

Avageimis teenis esimese punkti küll Pärnu meeskond, kuid seejärel said edu rakverlased, kes hoidsid seda otsustavate hetkedeni. Pärnakad said teist korda eduseisu nautida, kui tabloo näitas 19:18. Pärast Rakvere meeskonna time-out'i pommitas Taavet Leppik serviässa ja järgminegi punkt saadi mäguta. Otsustavate punktide mängimisel oli mõlemal meeskonnal võimalus võit võtta – Rakvere sai seisul 25:24 geimpalli, ent pärnakad viigistasid ja Timo Tammemaa äss ja Tamar Nassari blokipunkt tõid 27:25 võidu Pärnu meeskonnale.

Teises geimis pääses Rakvere meeskond taas eest, kuid suutis seekord edu lõpuni hoida ja teenis võidu 25:18.

Kolmandas geimis muutus punktiskoor kui jo-jo. Pärnu meeskond sai kiiresti 7:2 edu, mis peagi asendus 9:9 viigiga. Seejärel oli taas Pärnu kord punkte teenida ja teisele tehnilisele vaheajale mindi  seisul 16:10. Seda edu pärnakad enam käest ei andnud ja vormistasid võidu 25:21.

Neljandas geimis ei andnud Pärnu meeskond vastastele enam erilisi lootusi sai kindla 25: 18 võidu ning meeskonna poolehoidjad said minna Pizzahundi restorani Olavi Kõrre pillimängu saatel võidupidu pidama.

Saja liiga teises poolfinaalis kohtuvad sai Jelgava Biolars 3:1 jagu Ozolnieki Poliursist.

Seega kohtub Pärnu meeskond homme kell 16 finaalis Jelgavaga, kell 13 selgitavad Saja liiga kolmanda koha omaniku Rakvere ja Ozolnieki.

Tagasi üles