Võrkpalliplatse hakatakse korrastama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rannavolle pall. Foto on illustreeriv.
Rannavolle pall. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti võrkpalliliit kuulutas taas välja projekti “Võrguplatsid korda”, mille raames rajatakse või korrastatakse sel suvel Eestis kümme võrkpalliväljakut.

Tänavu saavad kõik huvilised esitada avaldusi võrkpalliväljakute korrastamiseks 15. aprillini. Eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa on avalduse esitamiseks lubatud vaid siis, kui maaomanik tagab avaliku ligipääsu väljakule ja mänguplats asub nähtavas, juurdepääsetavas ja inimestele ohutus kohas.

Žürii valib “Võrguplatsid korda” konkursile laekunud taotluste hulgast 19. aprilliks välja kuus silmapaistvamat, kuhu eeloleval suvel rajatakse võrkpalliväljakud kogu vajaliku inventariga. Samuti valib žürii veel kümme taotlust, mis pannakse 26. aprillini kestvale rahvahääletusele. Seal selgub neli rahva lemmikpaika, kuhu samuti uued platsid tulevad.

Tagasi üles