Öös on Kuldse Trio kolmas liige

Kaupo Meiel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas lavastaja ja dramaturg Ivar Põllu sobiks Kuldse Trio kolmandaks liikmeks? Muidugi sobiks.
Kas lavastaja ja dramaturg Ivar Põllu sobiks Kuldse Trio kolmandaks liikmeks? Muidugi sobiks. Foto: Mailiis Ollino

Ivar Põllu, lavastaja, dramaturg, kunstnik, muusik ja mida kõike veel, on tiiruga Pärnu tagasi jõudnud, vähemalt mõneks ajaks, ja toob Endla teatris lavale Mati Undi “Öös on asju” ja Kuldse Trio loo nime all “Pao-Pao”.

Ma tunnen Ivarit 1990ndate algusest, tegime koos Genfilmi-nimelist filmistuudiot, esinesime sõpruskonnaga Fiestal. Mina olen teda intervjueerinud ja tema mind. Vahel oleme sõnelnud, siis leppinud, nagu elus ikka ette tuleb. Ivar tegi mulle kord karmilt selgeks, mis on näidend, mis lavastus ja mis etendus ning enam ei eksi ma tänu temale nende mõistete kasutamisel.

Kui Põllu nüüd Pärnu vahet käima hakkas, polnud mul põhimõtteliselt valikut, lausa pidin temaga juttu ajama. Aga Ivariga on alati tore kokku saada, sest ta on helge, kuigi kohati okkaline inimene. Olemuslikult seega natuke siili moodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles