Maelbeeki metroojaama kõrval töötav pärnakas: Vedas, et varem tööle jõudsin

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatus Maalbeeki metroojaamas.
Plahvatus Maalbeeki metroojaamas. Foto: Kuvatõmmis

Eurokvartalis töötava pärnaka sõnutsi ei olnud ta hommikul nutitelefoni kaasas ja seetõttu sai ta Zaventemis plahvatanud pommidest teada umbes tund hiljem.

Maelbeeki metroojaam asub pärnaka töökoha kõrval ja ta tuleb ise sealt iga päev kohale. Täna läks ta metroojaamast läbi enne plahvatusi. "Pärast töö juures kohvikuaknast nägime, et politsei-, seejärel pääste- ja siis kiirabiautod tulid kohale ja tänav suleti liikluseks. Vedas, et varakult tööle jõudsin," kirjeldas ta hommikusi sündmusi. "Oleme töökohas turvaperimeetris. Turvameetmena paluti akendest eemale hoida. Töö juurest ei ole lubatud lahkuda."

Brüsseli pärnaka jutu järgi on telefon linnas umbes ja mobiilitsi ühendust ei saa. "Belgia kriisikeskus soovitab kas sms-ida või sotsiaalvõrgustikke kasutada. Ühistransport ei tööta. Kõigil palutakse jääda sinna, kus nad on," iseloomustas ta olukorda Brüsselis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles