Noor kanepikasvataja pääses napilt vanglakaristusest

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18aastane Silver sai nelja kanepitaime kasvatamise eest karistuseks 596 tundi ühiskondlikku kasulikku tööd. Tõsi, noormees oli minevikupattude tõttu katseajal ja karistus tuli sellevõrra karmim.

Süüdistuse järgi kasvatas Silver oma köögis nelja kolme kuni seitsme sentimeetri kõrgust kanepitaime ja jäi nendega märtsi algul politseile vahele. Samuti süüdistati noormeest selles, et ta andis alaealisele sõbrale ühe kanepisigareti, mille nad koos ära suitsetasid.

Möödunud nädalal jõustunud kohtuotsuse järgi mõisteti Silverile aasta, seitse kuud ja 28 päeva vangistust, kuid see asendati tema nõusolekul ühiskondliku kasuliku tööga.

Kanepikasvataja karistus oli sedavõrd karmim, et ta oli tunamullu saanud 11kuuse tingimisi vanglakaristuse. Silver oli 15aastane, kui tungis Kilingi-Nõmme linnas üle kümnesse kodusse ja varastas seal hulga vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles