Võrkpalliklubi toob play-off ’iks Iraanist leegionärid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi osaleb sel nädalal Iraanis turniiril, millel osalemise eest teenitakse kuuekohaline summa, ühtlasi palgatakse Eesti meistrivõistluste play-off’ideks kaks leegionäri.

“Meile kui Baltimaade meistrile tehti viimasel minutil pakkumine osaleda Teheranis pühepäevani toimuval turniiril, kus kohaliku meeskonna kõrval mängivad tiimid Brasiiliast, Venemaalt, Poolast ja Itaaliast,” rääkis Pärnu VK mänedžer Reio Tilk. “Iraanis liigub pärast sanktsioonide kaotamist palju naftaraha, võrkpall on seal väga populaarne ja korraldajad olid nõus maksma kõigile osalejatele kopsaka osavõtutasu. Võin öelda, et summal on viis nulli. Meie klubi eelarvesse kulub see igati ära.”

Väidetavalt said pärnakad kutse tänu Jaanus Nõmmsalu sidemetele. Nimelt käis Nõmmsalu 2009. aastal testimas Iraani klubis Urmia Foolad. Kuigi ta siis lepingut ei teeninud, jäid iraanlastega igati soojad suhted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles