Pime raev maanteel: mees elas end sõidu ajal lapse peal kätega välja

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele kirjelduse pimedast raevust, mida ta nägi täna hommikul Tallinna–Pärnu maanteel, kus tumesinise Chevrolet sportautoga sõitnud mees sõidu ajal kümmekonna kilomeetri vältel autos last peksis.

"Märkasin, et sportauto pööras Are vallas Silla bussipeatuses ümber ja võttis minu taga suuna tagasi Pärnu poole. Ühtäkki nägin, kuidas juht väga emotsionaalselt kätega vehkides ennast väljendas – ja nii kogu tee Silla bussipeatusest Sauga aleviku Tiigi põiki keeramiseni. 

Autojuht, sa olid nii endast väljas, et autos lendasid asjad, millega sa enda kõrval istuvat teismelist viskasid. Käsi käis nii kiiresti, et laps sai hoope ka käega (ei julge väita, et rusikaga). Oli see poiss või tüdruk? Lapsel oli kapuuts sügavalt pähe tõmmatud ja ta oli kössis. 

Kas sul on kergem pärast enda agressiivset väljaelamist? Sul ei läinud nii, nagu oli planeeritud? Ilmselt laps eksis, unustas midagi. 

Püüdsin su tähelepanu äratada  ja lülitasin sisse mitmel korral ohutuled. Sa ei märganud! Viivitasin 

Sauga ringile sõitmisel ja taha vaadates andsin sulle märku: ma näen, mida sa teed. Kas sa märkasid? Vist mitte … Viha oli nii pimestav. 

Seda oli jube vaadata! Kui sa nüüd neid ridu lugema juhtud, loodan, et tunned kahetsust lapsele tehtu pärast, palud temalt südamest vabandust, suudad ennast kokku võtta ega tõsta kunagi enam häält ega kätt oma kõige kallima vastu. Need haavad jäävadki hinge." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles