Kas tantra on samm edasi või tagasi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See pole arvamus ja oma nime ei soovi ma ajakirjanduses kindlasti mitte avaldada. Hoopis vastupidi: sooviksin kujundada oma arvamust. Olen arutanud küsimust üsna mitme inimesega. Alati on nad olnud arusaamatuses, mis õige, mis vale.

 Mõni aeg tagasi avaldas Õhtuleht artikli, kus oli juttu abielupaarist, kes tegeles Tallinnas tantramassaaži müümisega. Nende nime kahjuks ei mäleta. Kohus mõistis nad süüdi ja konfiskeeris nende vara. Õhtulehes oli nüüd taas artikkel, mis puudutab sama teemavaldkonda. Ainult peategelased on teised: Urmas ja Katrin Silman. Paarike, kes seksis Bali templis.

Tantramassaaž on kättesaadav nii Tallinnas kui Pärnus. Tarvitseb vaid minna Facebooki või mõnele teisele internetilehele. Pakkujad ei nimeta seda massaažiks, vaid vabastavaks teraapiaks. Selgeks saab selle vaid ühe kursuse läbimisel. Mitte kuskilt ei selgu, et selline õpetamine pole seadusega kooskõlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles