Hubert hullas Sindi võimlemispeol

, Sindi noortekeskuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hubert Sindi klubis.
Hubert Sindi klubis. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 10. aprillil toimus Sindi seltsimajas üheksas Sindi võimlemispidu, mille eestvedajad olid 4H klubi Sindila noored. Kohale tuli 140 noort võimlejat ja tantsijat Pärnu linnast ja maakonnast. 

Võimlemispeol esinesid võimlejad Pärnu võimlemiskooliist  Rüht (juhendajad Reet Parind, Siiri Linke, Kai  Esna), iluvõimlemise- ja balletistuudiost Ainula (Aino Väin ja Merili Passel), Kilingi-Nõmme võimlemisklubist Githa (Margit Schmidt ja Eha Smolina), soolo- ja duoesinejad stuudiost Happy Dancers (Marica Glisović ja Sigrid Absalon), Sindi avatud noortekeskusest (Margit  Schmidt) ja Sindi gümnaasiumist (Mariko Passel).

Juba avamisel tutvustati meie külalist, 4H maskotti Hubertit. Tema liitus meiega 7. aprillil Endla teatris, kust asus pidulikult koos kümne 4H liikmega Sindilast teele Sinti.

Hubert tegi võimlemispeol laval esimesed õpetlikud tantsusammud ja sai esimese aplausi osaliseks. Kõik maskoti selle päeva trikid läksid publikule hästi peale ja Hubert sai meie linnas väga populaarseks.  

Edasi rändab Hubert Paikuse põhikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles