Kapten Raadik: kättemaks oli magus

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeeskonna kapten Andrus Raadik oli juba poole mängu peal kindel, et võit tuleb.
Pärnu võrkpallimeeskonna kapten Andrus Raadik oli juba poole mängu peal kindel, et võit tuleb. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpallimehed jäid Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria kolmandas mängus TTÜ vastu geimidega 0:2 taha, aga võtsid siis kodupubliku toel teised tuurid üles ja võitsid mängu 3:2.

Kui seeria esimene kohtumine Pärnus oli võidetud ülekaalukalt ja igavalt 3:0, mindi teises mängus Tallinnas peale pingimeestega, juhiti 2:0 ja kolmandaski geimis 21:17, ometi läks mäng 3:2 vastasele. Nüüd oli stsenaarium vastupidine: Pärnu kaotas kaks esimest geimi numbritega 23:25, aga võitis kolm järgmist 25:19, 25:14 ja 15:10.

“Kättemaks oli päris magus,” tõdes pärnakate kapten Andrus Raadik. “Meil taha jäädes suurt hirmu polnud, sest esimeses geimis olime ju ees 19:15, teises tulime 10:17 kaotusseisust 21:21 viigini ja geimilõppudes otsustasid võitja meie paar vigast servivastuvõttu ehk pisiasjad. Kolmanda geimi järel oli selge, et probleemi pole, võidame.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles