Võrkpallurid tegid asjad antsuks

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik (vasakul) ja Taavet Leppik lasid lõpuvile järel endast looma välja: TTÜ sai poolfinaalis seljatatud, kullamäng veel teadmata vastasega kindlustatud.
Andrus Raadik (vasakul) ja Taavet Leppik lasid lõpuvile järel endast looma välja: TTÜ sai poolfinaalis seljatatud, kullamäng veel teadmata vastasega kindlustatud. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond võitis Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria neljandas mängus TTÜ tunni ja 15 minutiga 3:0 ning edenes intriigi viiendasse kohtumisse laskmata finaali.

Kullamängud algavad Pärnus tuleval kolmapäeval, aga kas vastu tuleb Rakvere või Selver, polnud nende ridade kirjutamise ajal veel selge. Selver juhtis teist poolfinaali mängudega 2:1, neljas mäng oli eile rakverlaste koduhallis.

“Meil oli vaja oma ülesanne ära lahendada, sestap pole mõelnud, kumb vastane finaaliks rohkem meeldiks. Praegu seeriat juhtiva Selveriga mängisime põhiturniiril 1:1. Karikavõistlustel esimese mängu võitsime, teises tagasime kahe esimese geimiga edasipääsu ja siis eksperimenteerides mängu kaotasime. Seega numbriliselt 2:2,” meenutas Pärnu meeskonna juhendaja Avo Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles