CCCP kirjaga punane lipp oli mõeldud seiklusmängu reklaamiks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtupoolikul Pärnu Mai keskuse juures punase CCCP kirjadega lipuga kellatorni ronimine oli mõeldud peatselt avatava põgenemistoa reklaamiks ja ettevõte palub segaduse tekitamise pärast vabandust.
Eile õhtupoolikul Pärnu Mai keskuse juures punase CCCP kirjadega lipuga kellatorni ronimine oli mõeldud peatselt avatava põgenemistoa reklaamiks ja ettevõte palub segaduse tekitamise pärast vabandust. Foto: Erakogu

Eile õhtupoolikul Pärnu Mai keskuse juures punase CCCP kirjaga lipuga kellatorni ronimine oli mõeldud peatselt avatava põgenemistoa reklaamiks ja ettevõte palub segaduse tekitamise pärast vabandust.

Põgenemistoa esindaja teatas Pärnu Postimehele, et ettevõte on peatselt Mai keskuses avamas nõukogude temaatikaga põgenemistuba. „Ettevõtte nimi on CCCP Põgenemistoad OÜ - sellest tulenevalt niisugune lipp. Torni otsas katsetasime, kas meil oleks võimalik reklaammaterjale sinna kuidagi kinnitada. Kasutasime selleks põgenemismängu jaoks mõeldud lippu,“ selgitas ettevõtte esindaja.

„Juhtumisi tekkis meie 15minutilisest katsetusest suur paanika. Kohe kindlasti ei ole meil plaanis sedasama lippu "reklaamina" kuskil lehvitama hakata. Tõesti, palume veel kord vabandust, kui kedagi solvasime,“ ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles