Võrkpallifinaalis läheb ärevaks

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeeskonna Eesti meistrivõistluste finaalseeria jätkub üksteist hoides ja aidates ning hinge kinni pidades, et enam kellegagi midagi ei juhtuks.
Pärnu võrkpallimeeskonna Eesti meistrivõistluste finaalseeria jätkub üksteist hoides ja aidates ning hinge kinni pidades, et enam kellegagi midagi ei juhtuks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalseeriat Pärnu VK ja Tallinna Selveri meeskonna vahel juhib 2:1 Pärnu, aga selg vastu seina on pigem liidril kui jälitajal.

Häirekellad hakkasid Pärnule tilisema juba ülekaalukalt 3:0 võidetud avamängus, kui platsilt kanti ära Tamar Nassar. Veidi kõvemini lõid need kellad teise mängu, mille Pärnu küll 3:1 neljapäeval Tallinnas võitis, kahes viimases geimis.

Nimelt tõstis Selveri treener Rainer Vassiljev selleks mänguks Oliver Orava diagonaalründaja kohalt nurgast lööjaks ja Orava positsiooni saanud austraallane Lincoln Williams kostitas Pärnut 22 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles