Endla hakkab vabaõhulava suveks ette valmistama

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri meeskond suvelavastuse platsi üle vaatamas.
Endla teatri meeskond suvelavastuse platsi üle vaatamas. Foto: Erakogu

Endla teater hakkab juulis etendatava suvelavastuse “Pao-Pao. Kuldse Trio lood” tarvis järgmisel nädalal korrastama Paikuse-Reiu vabaõhulava ja korraldab koostöös Paikuse vallaga seal 7. mail 11–13 avalikud talgud.

Endla kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome tõdes, et viimasest Reiu jõe ääres etendatud Pärnu teatri lavastusest on möödas peaaegu kümme aastat ja sellel suvel tuleb Endla armastatud mängupaika tagasi. Jõeäärne plats ja selle ümbrus vajab aga korrastamist ja siin saavadki kõik talgulised teatrikollektiivile appi asuda.

Mänguplats on Toome sõnutsi heas korras, kuid abikäsi ootavad selle ümbrus ja jõeäär. “Olenevalt inimese füüsilisest võimekusest saab talgutel riisuda, puhastada platsi ja arvatavasti läheme ka teisele poole jõge, kuhu tuleb parkimisala, et natuke võsa maha võtta,” selgitas Toome. “Talgulistele pakume väikese üllatusesinemise.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles