Galerii: Vanalinna kooli tunnid koliti õue

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Vanalinna põhikooli õpilased võivad murul külitades tarkust taga ajada, sest soojal ajal saab tundi pidada niisama hästi õueski.

"Kas meie tahvli wifi õue akna alla ka võtab?" küsis Vanalinna kooli loodusainete õpetaja Ele Jaanimägi haridustehnoloogilt. Kuulnud, et võtab ikka, võttis õpetaja lapsed sappa ja pani klassiukse otsustavalt kinni.

Vanalinna kooli õppealajuhataja Kaire Teemägi ütlust mööda on Jaanimägi aasta läbi õues tunde pidanud, ka talvel, nii polnud imestada, et just tema oma tunniga esimesena õue läks. Kui teised õpetajad aknast Jaanimägi tundi nägid, meeldis nähtu neilegi ja nii järgnesid nad riburadapidi kooli hoovi tunde pidama.

"Ruumis on ju igav ja külm, õues on palju toredam," lausus Teemägi. Pealegi libiseks kevadel õpilaste pilk niikuinii järjest sagedamini aknale ja õueigatsus rööviks tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles